svzh-CNdaenfifrdenoes
Menu

Ny ägare till Lini

Vi – Carl G och Gerd Nilsson - har nu ägt och drivit Lini-produkter i över 30 år. Tillsammans med ett omfattande kräftfiske i sjön Hövern i Åtvidabergs kommun har vi i samarbete med våra kunder fått möjligheten och förtroendet att utveckla och producera moderna redskap – kräftburar och kräftmjärdar - samt metoder för ett effektivt fiske av sötvattenkräftor. Till våra kunder och medarbetare är vi ett stort Tack skyldig.

När vi nu, den 1 oktober 2015, överlåter Lini till Donsö  Fiskeredskap & Skeppsfurnering sker detta med stor tillfredsställelse. DFS har lång erfarenhet av utveckling och produktion av redskap för såväl havsfiske som fiske i sötvatten. De är i branschen kända för hög kvalitet av sina produkter.

För Lini:s huvudprodukter – kräftburar/mjärdar – är DFS en garanti för att dessa redskap med högsta kvalitet även fortsättningsvis kommer att finnas på marknaden.

AB Donsö Fiskeredskap & Skeppsfurnering

Bertil & Svante 1951Bertil & Svante 1951Fiskeriavdelningen är AB DFS äldsta verksamhetsområde. Det var som trålbinderi företaget ursprungligen startade sin verksamhet 1950 och som även idag utgör en del av AB DFS. Andra generationen har varit i företaget sedan 1979. Tredje generationen började 2008. Fiskeriavdelningen vänder sig bland annat till fiskebåtar, insjöfiske, statlig och kommunal förvaltning, sjöentrepenader, industri och fritid.

Vi levererar all slags fiskeredskap och utrustning till främst yrkesfisket, vilket innefattar allt från trålar till lanternelampor. Vår tillverkning omfattar även utrustning för insjöfiske som t.ex kräftmjärdar, fiskenät, tillbehör m.m. samt nätapplikationer för olika ändamål inom industri och fritid.

Kontinuitet och överföring av erfarenhet är viktigt för oss och en nödvändighet för att på bästa sätt försöka bistå våra kunder med en hög servicenivå. Genom erfaren och kunnig personal - både vad gäller praktisk och teoretisk färdighet kan vi tillverka, reparera och kalkylera utrustning (t.ex trålar och fiskenät) som uppfyller kundens behov.

 bild 2 nyMarcus, Tomas och Svante, 2015

Besökare: Idag: 32 / Igår: 26 / Denna vecka: 160 / Denna månad: 839 / Alla: 30316