• Fiskebäcks Hamn 7 | 426 58 Västra Frölunda
  • 031-29 14 35
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
svzh-CNdaenfifrdenoes
Menu

Ett lyckat kräftfiske börjar med Lini kräftburar
AB Donsö Fiskeredskap & Skeppsfurnering (AB DFS) tillverkar, marknadför och säljer kräftburar / kräftmjärdar och andra tillbehör med anknytning till den svenska kräftfisketraditionen. Lini kräftburar / kräftmjärdar är resultatet av många års erfarenhet av kräftfiske. Fr.o.m. 2014 har vi också förtroendet att saluföra plastburen av det välkända märket Trappy. Här i Webb-butiken kan du också köpa övrig utrustning i form av linor, flöten, sumpar m.m. Vi har låga priser och förmånliga leveransvillkor. 

VÄLKOMNA

Här finner ni dom välkända LINI burarna. Dessa burar har blivit kontrollerade och godkända av Carl G Nilsson som har sålt dessa burar i över 30 år och som är kända för sin mycket goda kvalitet och funktionalitet.

Lini kräftmjärdar eller kräftburar som många säger, kännetecknas av hög kvalitet, stabil konstruktion, god fångstbarhet och rymningssäkerhet. Samtliga modeller är tillverkade på en stabil stomme av galv-stål. Näten är rundknutna och utan skarv på mantelytan. Kräftburarna är därför mycket hållbara. De har en tyngd som gör att de sjunker snabbt och ligger stilla på botten. Lämpar sig alltså också för fiske i strömmande vatten.

Modellerna med betesnål har en stor kraftig säkerhetsnål med vass spets. Samtliga modeller vittjas genom den fällbara halva gaveln som vid fiske är låst med en krok. Alla burar är hopfällbara så att de i transportläge har en storlek som en ordinär djup tallrik.

Kräftbur Kräftmjärd

Pris efter rabatt
Pris 913,00 kr
Rabatt
Moms ingår med: 182,60 kr

Kräftmjärde Trappy, 12st/fp

Välkända Trappy Mjärden

Pris efter rabatt
Pris 1.213,00 kr
Rabatt
Moms ingår med: 242,60 kr

Kräftmjärde Trappy, 6st/fp

Välkända Trappy-buren

Pris efter rabatt
Pris 650,00 kr
Rabatt
Moms ingår med: 130,00 kr

Besökare: Idag: 31 / Igår: 26 / Denna vecka: 159 / Denna månad: 838 / Alla: 30315